Verwarming

Cv-ketel kopen met installatie
Het kopen van een nieuwe cv-ketel begint bij het inwinnen van een gedegen advies. Als ervaren installateur weten wij precies welke verwarmingsketel geschikt is voor uw situatie en uiteraard past bij uw wensen en uw budget. Zo bent u altijd verzekerd van op en top comfort op het gebied van verwarming en warm water. Bovendien zorgen wij voor een hoogwaardige en snelle installatie.

Vakkundige installatie
Voor een optimale werking en lange levensduur is het van belang dat de cv-ketel door een vakkundige installateur geplaatst wordt. Bovendien heeft u dan garantie bij eventuele gebreken. Wij hebben alles in huis om te zorgen voor een betrouwbare en nette installatie. Dankzij onze actuele productkennis en ruime ervaring is uw nieuwe verwarmingsketel in de meeste gevallen binnen één dag in bedrijf. Zo kunt u snel weer genieten van een heerlijke douche en aangename temperatuur in huis!

Vloerverwarming voor optimaal comfort
Wat is er lekkerder dan thuiskomen, uw schoenen uittrekken en over een verwarmde vloer lopen? Niet voor niets wordt vloerwarming ervaren als één van de meest aangename vormen van verwarming. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte, is de warmte-afgifte overal gelijk. Vloerverwarming is tegenwoordig ook prima te combineren met natuursteen en zelfs houten vloeren.

Voordelen
Vloerverwarming kan toegepast worden als hoofd- of bijverwarming. Kiest u voor hoofdverwarming, dan zijn radiatoren vrijwel niet meer nodig. Hierdoor heeft u meer vrijheid bij het inrichten van uw woning. Tevens is vloerverwarming een must bij het eventueel overgaan of aanleggen van een warmtepomp.

Deskundige installatie
Wij zijn uw vakkundige installateur voor de aanleg van vloerverwarming. Of u nu kiest voor ingefreesde leidingen of de elektrische variant voor in de badkamer: alles wordt compleet aangelegd, geïnstalleerd en afgemonteerd. Ook stellen we de thermostaat perfect af op uw wensen, zodat u 24/7 geniet van een heerlijk klimaat.

Cv-ketel onderhoud en reparatie
Voor een optimale conditie van uw cv-ketel is regelmatig onderhoud essentieel. Onnodige slijtage aan onderdelen wordt voorkomen, waardoor de kans op storingen wordt beperkt. Daarnaast werkt de verwarmingsketel energiezuiniger. Heeft u onverhoopt last van een storing? Neem dan direct contact met ons op voor een snelle reparatie.

Voordelen van cv-ketel onderhoud:
– kans op storingen lager
– langere levensduur van uw cv-ketel
– zekerheid van een goedwerkende en veilige cv-ketel
– blijvend hoog rendement

Tijdens de periodieke onderhoudsbeurt kijken we uw cv-ketel helemaal na op een juiste werking, stellen we deze juist af en maken het toestel schoon.

Cv-storing? Snelle reparatie!
Heeft u geen beschikking over warm water en/of blijven de radiatoren koud? Dan heeft uw cv-ketel wellicht last van een storing. Neem voor een vakkundige reparatie gerust contact met ons op. Dankzij onze actuele productkennis en ruime ervaring is de cv-storing meestal snel verholpen. Zijn onderdelen aan vervanging toe? Dan overleggen we dit eerst met u.

Meer weten of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen?
Neem dan gerust contact met ons op.